Egg og bacon

Egg og bacon er en rett som mange forbinder med et lavkarbo kosthold. Det er rett at egg og bacon passer supert i dette kostholdet.

Dette er vel strengt tatt en rett de fleste ikke trenger oppskrift til for å lage.  Samtidig er jo egg og bacon veldig godt, så her er et lite tips til hvordan du kan få speilegget og baconet perfekt stekt.

Det er selvsagt ikke å anbefale å spise denne retten daglig. Vi har et stort utvalg av oppskrifter som du finner her.

Egg og bacon bilde

Egg og bacon





Egg og bacon oppskrift

omhelse.no

  • Pers: 2
  • Tid: 45 min
  • Nivå: Lett

Ingredienser

Egg og bacon!

Fremgangsmåte

  1. Stek eggene lenge i tørr stekepanne eller med minimalt med olje/smør, på lav varme (4-5). Det gir et mye bedre resultat enn om du steker de på høy varme.
  2. Stek bacon i tørr stekepanne og legg strimlene på tørkerull, da blir de sprø.
Recent Posts

Start typing and press Enter to search