Lavkarbo hokkaido mozzarella-kaker

Lavkarbo hokkaidokaker med mozzarellaost, perfekt tilbehør til middagen!

Dette gresskaret har en nydelig oransje farge. Fruktkjøttet ser kanskje hardt og fast ut, men ovnsbakt eller kokt blir det mykt.

Gresskar er karbo- og kalorifattig, rikt på kostfiber og en god kilde til kalium. Gresskar spises stort sett varmebehandlet – når du varmer det opp, kommer det fram en fin sødme og smak.

Gresskar trekker til seg smak fra det den tilberedes sammen med. Hokkaido mozzarella kaker er et sunt og godt middagstilbehør eller du kan spise de bar som en frokost eller lunsjrett.

Takk til Helle Toome som har laget oppskriften: www.tolowcarbs.no Instagram @tolowcarbs_norge

Hokkaido mozzarella kaker

Hokkaido mozzarella kaker.

Hokkaido mozzarella kaker

OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO HOKKAIDO MOZZARELLA KAKER

Skriv ut Pin Vurdering
Tid: 45 mins
Antall: 4 porsjoner
Forfatter: Helle Toome

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet)

Kalorier: 286.7kcal | Karbohydrater: 3.95g | Protein: 22.6g | Fett: 18.7g
Allergener
Egg
Melk

Oppskrift av omhelse.no

INGREDIENSER

  • 250 gram Hokkaido gresskar
  • 250 revet mozzarella (ikke i lake)
  • 3 egg
  • 30 gram pofiber
  • 0.5 ts xanthan gum
  • 0.5 ts hvitløkpulver
  • Salt og pepper
  • Smør til steking

FREMGANGSMÅTE

  • Del gresskaret i biter og fjern frø. Kok i en kjele med vann.
  • Hell av vannet og mos gresskaret med en gaffel eller lignende.
  • Tilsett mozzarella ost, egg, pofiber, xanthan gum, hvitløkspulver, salt og pepper i det moste gresskaret.
  • Form kakene med en spiseskje.
  • Stek i en stekepanne med smør, på lav varme til de er brun på begge sider.

Kommentar

Oppskriften er laget av Helle Toome www.tolowcarbs.no Instagram @tolowcarbs_norge
Recent Posts

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search