
Ja takk, meld meg på (gratis)
Lavkarbo hokkaidokaker med mozzarellaost, perfekt tilbehør til middagen!
Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no
Dette gresskaret har en nydelig oransje farge. Fruktkjøttet ser kanskje hardt og fast ut, men ovnsbakt eller kokt blir det mykt.
Gresskar er kalorifattig og har rundt 6 gram karbohydrater per 100 gram. Det er rikt på kostfiber og en god kilde til kalium. Gresskar spises stort sett varmebehandlet – når du varmer det opp, kommer det fram en fin sødme og smak.
Gresskar trekker til seg smak fra det den tilberedes sammen med. Hokkaido mozzarella kaker er et sunt og godt middagstilbehør eller du kan spise de bar som en frokost eller lunsjrett.
Takk til Helle Toome som har laget oppskriften: www.tolowcarbs.no Instagram @tolowcarbs_norge

Hokkaido mozzarella kaker.

LAVKARBO HOKKAIDO MOZZARELLA KAKER
Pin VurderingNæringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)


Oppskrift av omhelse.no
Ingredienser
- 250 gram Hokkaido gresskar
- 250 revet mozzarella (ikke i lake)
- 3 egg
- 30 gram pofiber
- 0.5 ts xanthan gum
- 0.5 ts hvitløkpulver
- Salt og pepper
- Smør til steking
Fremgangsmåte
- Del gresskaret i biter og fjern frø. Kok i en kjele med vann.
- Hell av vannet og mos gresskaret med en gaffel eller lignende.
- Tilsett mozzarella ost, egg, pofiber, xanthan gum, hvitløkspulver, salt og pepper i det moste gresskaret.
- Form kakene med en spiseskje.
- Stek i en stekepanne med smør, på lav varme til de er brun på begge sider.