Januar Challenge 2023 med Omhelse.no – blir du med?

Er du klar for 2023?

Hvorfor ikke ha som mål å gjøre dette til det beste året på lenge? Vi er i hvert fall klar for å hjelpe deg.

2023 er i gang og vi er mer motivert for et sunt og balansert liv, enn noen gang. Vi tror at det er både lettere og gøyere å nå sine helsemål, og å leve sunt når man gjør det sammen med andre.

Å gjøre noe sammen med andre kan gi både motivasjon, inspirasjon og lærdom. Det å lære noe til andre er også en av de beste måtene å lære noe selv på.

Ny gruppe for deg som bruker kostplan

For å hjelpe deg i gang med å nå dine helsemål, har vi derfor startet Facebookgruppen «Januar Challenge 2023 med omhelse.no».

Her inviterer vi alle som følger en av våre kostplaner, KetoHelse eller Keto1200 til å delta.

I gruppen kan du dra nytte av andres erfaringer og dele egne erfaringer og på den måten hjelpe andre til en sunnere livsstil.

Kostholdet i kostplanene hjelper ikke bare mot overvekt, men kan også hjelpe mot en lang rekke lidelser og sykdommer.

Følger du, eller skal du starte på en av våre kostplaner?

Da kan du melde deg inn i gruppen her. Legg inn e-post adressen som du brukte når du kjøpte kostplanen. Gruppen er kun for de som følger planen og innleggene kan dermed kun leses av andre som følger kostplan.

Dersom du ønsker å kjøpe en av våre kostplaner, finner du de på denne linken. Bruk koden «KETO2023» for 30% rabatt (gjelder til og med 8. januar 2023). Deretter kan du melde deg inn i Facebook-gruppen (gratis).

Lurer du på om Ketogent kosthold er noe for deg?

denne siden kan du lese historier fra en rekke personer som har forsøkt dette kostholdet mot alt fra overvekt, lavt energinivå og diabetes til hjertesykdommer, lavt blodsukker, barnløshet, PCOS og mange andre plager.Har du spørsmål så legg gjerne inn en kommentar under på dette innlegget eller i vår hoved- gruppe på Facebook som heter Lavkarbo med omhelse.no. Der kan du bli medlem, enten du har kjøpt kostplan eller ikke.

Vi ønsker deg et riktig godt nyttår og lykke til i 2023!

Recent Posts

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search