
Ja takk, meld meg på (gratis)
Lavkarbo grønnkålostesuppe med svært få karbohydrater!
Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no
Smaksrik og fyldig grønnkålsuppe laget av flinke Helle Toome. Suppen er toppet med stekt bacon og steinsopp.
Denne retten smaker ekstra godt til lavkarbo brød. Du finner mange gode brødoppskrifter her.
Er du på utkikk etter mer inspirasjon til middagsretter? Du finner mange andre gode middagsoppskrifter her.
Takk til Helle Toome som har laget oppskriften: www.tolowcarbs.no Instagram @tolowcarbs_norge

OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO GRØNNKÅLOSTESUPPE
Pin VurderingNæringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Oppskrift av omhelse.no
Ingredienser
- 100 gram grønnkål
- 100 gram blomkål
- 40 gram fennikel
- 1 fedd hvitløk
- 6 dl vann
- 30 gram meierismør
- 50 gram kremfløte
- 180 gram revet ost
- Salt og pepper
Toppingforslag
- Sprøstekt bacon
- Stekt steinsopp
Fremgangsmåte
- Kutt grønnkål, blomkål og fennikel i grytebiter. Finhakk hvitløk.
- Ha grønnsakene i en kjele med vann. Kok opp og la koke til grønnsakene er mør.
- Tilsett meierismør, kremfløte og revet ost. Bruk en stavmikser til å lage en klumpfri suppe. Smak til med salt og pepper.
- Topp gjerne suppen med sprøstekt bacon og steinsopp.