Lavkarbo grønnkålostesuppe

Lavkarbo grønnkålostesuppe med svært få karbohydrater!

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere.

Smaksrik og fyldig grønnkålsuppe laget av flinke Helle Toome. Suppen er toppet med stekt bacon og steinsopp.

Denne retten smaker ekstra godt til lavkarbo brød. Du finner mange gode brødoppskrifter her.

Lavkarbo grønnkålostesuppe

Er du på utkikk etter mer inspirasjon til middagsretter? Du finner mange andre gode middagsoppskrifter her.

Takk til Helle Toome som har laget oppskriften: www.tolowcarbs.no Instagram @tolowcarbs_norge

Lavkarbo grønnkålostesuppe

OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO GRØNNKÅLOSTESUPPE

Ingen vurderinger enda
Skriv ut Pin Vurdering
Tid: 30 mins
Antall: 2 porsjoner
Forfatter: Helle Toome

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet)

Kalorier: 552kcal | Karbohydrater: 4g | Protein: 28g | Fett: 46.5g
Allergener
Melk

Oppskrift av omhelse.no

INGREDIENSER

  • 100 gram grønnkål
  • 100 gram blomkål
  • 40 gram fennikel
  • 1 fedd hvitløk
  • 6 dl vann
  • 30 gram meierismør
  • 50 gram kremfløte
  • 180 gram revet ost
  • Salt og pepper

Toppingforslag

  • Sprøstekt bacon
  • Stekt steinsopp

FREMGANGSMÅTE

  • Kutt grønnkål, blomkål og fennikel i grytebiter. Finhakk hvitløk.
  • Ha grønnsakene i en kjele med vann. Kok opp og la koke til grønnsakene er mør.
  • Tilsett meierismør, kremfløte og revet ost. Bruk en stavmikser til å lage en klumpfri suppe. Smak til med salt og pepper.
  • Topp gjerne suppen med sprøstekt bacon og steinsopp.

Kommentar

Takk til Helle Toome som har laget oppskriften www.tolowcarbs.no  Instagram @tolowcarbs_norge
Recent Posts

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search