
Ja takk, meld meg på (gratis)
Sjokoladekake laget av hokkaido-gresskar!
Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no
Den beste sjokoladekaken laget med gresskar. Kaken er veldig saftig og har en deilig smak av sjokolade. Bunnen er nøttefri og glutenfri.
Du velger selv hvilken sukkererstatning du vil bruke. Smak deg frem til rett mengde søtning i kremen.
Takk til Helle Toome som har laget oppskriften www.tolowcarbs.no Instagram @tolowcarbs_norge

LAVKARBO HOKKAIDO SJOKOLADEKAKE
Skriv ut Pin VurderingAntall: kake (1 kake gir 16 stykker)
Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)
Kalorier: 295kcal | Karbohydrater: 2.4g | Protein: 5.1g | Fett: 25.1g
Allergener


Egg

Melk
Oppskrift av omhelse.no
Ingredienser
Kakebunn
- 200 gram Hokkaido-gresskar
- 5 egg
- 150 gram creme fraiche
- 100 gram meierismør
- 80 gram kakaopulver
- 40 gram finesse bakesukker
- 15 gram bakepulver
- 15 gram pofiber
- 10 gram psyllium
- 0.5 ts vaniljepulver
Krem
- 300 gram kremost
- 200 gram mascarpone
- 150 meierismør
- 1 ts instant kaffe
- Finesse bakesukker etter smak
Fremgangsmåte
Kakebunn
- Sett ovnen på over- og undervarme på 180 grader.
- Skjær gresskar i terninger. Bland gresskar, egg, creme fraiche og smeltet smør i en foodprosessor eller blender.
- Bland sammen de tørre ingrediensene før du heller over ingrediensene fra foodprosessoren. Bland godt.
- Hell kakerøren i en smurt kakeform.
- Stek kaken midt i ovnen i 25-30 minutter.
- Avkjøl kaken.
Krem
- Pisk romtemperert kremost, mascarpone, smør, pulverkaffe og søtningsmiddel.
- Når bunnen er avkjølt, pynter du kaken med krem.
Kommentar
Takk til Helle Toome som har laget oppskriften www.tolowcarbs.no Instagram @tolowcarbs_norge
Recent Posts