Lavkarbo nakkekoteletter i kremet karrisaus

Saftige nakkekoteletter i deilig karrisaus!

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere.

Dette er en smaksrik gryte med mørt svinekjøtt og deilig smak av karri. Det er brukt rødløk og rosenkål som grønnsaker i retten. Her kan du eksperimentere med de grønnsakene du liker. Noen eksempler er aspargesbønner og sellerirot.

Du kan severe retten med for eksempel blomkålris eller sellerirotpuré.

Lavkarbo nakkekoteletter i kremet karrisaus

Er du på utkikk etter mer inspirasjon til middagsretter? Du finner mange andre gode middagsoppskrifter her.

Takk til Helle Toome som har laget oppskriften: www.tolowcarbs.no Instagram @tolowcarbs_norge

Lavkarbo nakkekoteletter i kremet karrisaus

OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO NAKKEKOTELETTER I KREMET KARRISAUS

Ingen vurderinger enda
Skriv ut Pin Vurdering
Tid: 30 mins
Antall: 2 porsjoner
Forfatter: Helle Toome

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet)

Kalorier: 876kcal | Karbohydrater: 6.3g | Protein: 49g | Fett: 72.3g
Allergener
Melk

Oppskrift av omhelse.no

INGREDIENSER

  • 500 gram nakkekoteletter uten bein
  • Smør til steking
  • 10 gram gul karripasta
  • Salt og pepper
  • 1 klype tørket chili
  • 65 gram rødløk
  • 100 gram rosenkål
  • 160 gram kremfløte

Forslag til tilbehør

FREMGANGSMÅTE

  • Skjær kjøttet i biter og brun det i en gryte med smør.
  • Tilsett karripasta, salt, pepper og tørket chili.
  • Kutt opp rødløk og rosenkålen i mindre biter. Tilsett i i gryten med kjøttet og fres sammen i noen minutter.
  • Tilsett fløte og la det småkoke til fløten tykner.

Kommentar

Takk til Helle Toome som har laget oppskriften www.tolowcarbs.no  Instagram @tolowcarbs_norge
Recent Posts

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search