
Ja takk, meld meg på (gratis)
Saftige nakkekoteletter i deilig karrisaus!
Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no
Dette er en smaksrik gryte med mørt svinekjøtt og deilig smak av karri. Det er brukt rødløk og rosenkål som grønnsaker i retten. Her kan du eksperimentere med de grønnsakene du liker. Noen eksempler er aspargesbønner og sellerirot.
Du kan severe retten med for eksempel blomkålris eller sellerirotpuré.
Er du på utkikk etter mer inspirasjon til middagsretter? Du finner mange andre gode middagsoppskrifter her.
Takk til Helle Toome som har laget oppskriften: www.tolowcarbs.no Instagram @tolowcarbs_norge

OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO NAKKEKOTELETTER I KREMET KARRISAUS
Pin VurderingNæringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Oppskrift av omhelse.no
Ingredienser
- 500 gram nakkekoteletter uten bein
- Smør til steking
- 10 gram gul karripasta
- Salt og pepper
- 1 klype tørket chili
- 65 gram rødløk
- 100 gram rosenkål
- 160 gram kremfløte
Forslag til tilbehør
Fremgangsmåte
- Skjær kjøttet i biter og brun det i en gryte med smør.
- Tilsett karripasta, salt, pepper og tørket chili.
- Kutt opp rødløk og rosenkålen i mindre biter. Tilsett i i gryten med kjøttet og fres sammen i noen minutter.
- Tilsett fløte og la det småkoke til fløten tykner.