Lavkarbo rødbetsuppe med ribbe

Lavkarbo rødbetsuppe med ribbe – smaksrik suppe med deilig kjøttsmak!

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere.

Dette er en deilig kjøttgryte laget med tynnribbe. Du kan bytte ribbe med for eksempel nakkekoteletter dersom du ønsker det.

Takk til Helle Toome som har laget oppskriften: www.tolowcarbs.no Instagram @tolowcarbs_norge.

Er du på utkikk etter mer inspirasjon til middagsretter? Du finner mange andre gode middagsoppskrifter her.

Lavkarbo rødbetsuppe med ribbe

Lavkarbo rødbetsuppe med ribbe

Lavkarbo rødbetsuppe med ribbe

OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO RØDBETSUPPE MED RIBBE

Ingen vurderinger enda
Skriv ut Pin Vurdering
Tid: 45 mins
Antall: 2 porsjoner
Forfatter: Helle Toome

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet)

Kalorier: 848kcal | Karbohydrater: 8.8g | Protein: 30.9g | Fett: 76g
Allergener
Melk

Oppskrift av omhelse.no

INGREDIENSER

  • 400 gram tynnribbe
  • Smør eller olje til steking
  • 1 l vann
  • 100 gram rød hodekål
  • 35 gram rødløk
  • 60 gram rosenkål
  • 65 gram rå rødbeter
  • 1 ss sitronsaft
  • Salt og pepper
  • 60 gram rømme til servering

FREMGANGSMÅTE

  • Skjær kjøttet i biter og brun i en panne.
  • Hell så dette over i en stor kjele, og tilsett vann.
  • Kutt opp grønnsakene. Riv rødbete med et rivjern.
  • Stek rødløk og tilsett grønnsakene og sitronsaft til kjøttet i kjele.
  • Kok kjøtt og grønnsaker i ca. 25 minutter.
  • Smak til med salt og pepper.
  • Server med rømme.

Kommentar

Takk til Helle Toome som har laget oppskriften www.tolowcarbs.no  Instagram @tolowcarbs_norge
Recent Posts

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search