Lavkarbo sideflesk med kantarell

Smaksrik middag til en hektisk hverdag – sideflesk med kantarell!

Dette er en deilig middag som du lager raskt. Det er brukt lettsaltet sideflesk i denne retten. I stedet for sideflesk kan du også velge for eksempel benfri nakkekotelett av svin.

Vi har også brukt røkt paprikapulver i denne retten. Dersom du ikke liker røkt smak kan du bruke vanlig paprikapulver.

Du kan også alltid velge andre grønnsaker enn det som presenteres i oppskriften. Noen eksempler er løk, champignon og squash. 

Er du på utkikk etter inspirasjon til flere middagsretter? Du finner mange gode middagsoppskrifter her.

Takk til Helle Toome som har laget oppskriften: www.tolowcarbs.no Instagram @tolowcarbs_norge

Sideflesk med kantarell

LAVKARBO SIDEFLESK MED KANTARELL

Ingen vurderinger enda
Skriv ut Pin Vurdering
Tid: 30 mins
Antall: 1 porsjon
Forfatter: Helle Toome

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet)

Kalorier: 576kcal | Karbohydrater: 9g | Protein: 28.4g | Fett: 45.6g
Allergener
Ingen

Oppskrift av omhelse.no

INGREDIENSER

  • 140 gram lettsaltet sideflesk
  • 150 gram kantarell
  • 75 gram reddik
  • 150 gram rosenkål
  • 1 ts røykt paprikapulver
  • Salt og pepper

FREMGANGSMÅTE

  • Skjær kjøttet og sopp i biter. Kutt reddik og rosenkål i mindre biter.
  • Brun kjøtt og sopp i en tørr stekepanne.
  • Tilsett grønnsaker og røykt paprikapulver.
  • Stek grønnsakene til de blir gjennomvarm og myke.
  • Smak til med salt og pepper.

Kommentar

Takk til Helle Toome som har laget oppskriften www.tolowcarbs.no  Instagram @tolowcarbs_norge
Recent Posts

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search