
Ja takk, meld meg på (gratis)
Smaksrik middag til en hektisk hverdag – sideflesk med kantarell!
Dette er en deilig middag som du lager raskt. Det er brukt lettsaltet sideflesk i denne retten. I stedet for sideflesk kan du også velge for eksempel benfri nakkekotelett av svin.
Vi har også brukt røkt paprikapulver i denne retten. Dersom du ikke liker røkt smak kan du bruke vanlig paprikapulver.
Du kan også alltid velge andre grønnsaker enn det som presenteres i oppskriften. Noen eksempler er løk, champignon og squash.
Er du på utkikk etter inspirasjon til flere middagsretter? Du finner mange gode middagsoppskrifter her.
Takk til Helle Toome som har laget oppskriften: www.tolowcarbs.no Instagram @tolowcarbs_norge

LAVKARBO SIDEFLESK MED KANTARELL
Skriv ut Pin VurderingNæringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)
Oppskrift av omhelse.no
Ingredienser
- 140 gram lettsaltet sideflesk
- 150 gram kantarell
- 75 gram reddik
- 150 gram rosenkål
- 1 ts røykt paprikapulver
- Salt og pepper
Fremgangsmåte
- Skjær kjøttet og sopp i biter. Kutt reddik og rosenkål i mindre biter.
- Brun kjøtt og sopp i en tørr stekepanne.
- Tilsett grønnsaker og røykt paprikapulver.
- Stek grønnsakene til de blir gjennomvarm og myke.
- Smak til med salt og pepper.