Lavkarbo varmlunsj scampi og kinakål

Ja takk, meld meg på (gratis)

Varmlunsj med scampi, kinakål og parmesan

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no

Det er ikke alltid like enkelt å finne på hva man skal lage til frokost, lunsj eller kveldsmat. Denne retten er et godt forslag til deg som sliter med akkurat dette.

Varmlunsj med scampi er smaksrikt, enkelt å lage også metter retten lenge på grunn av de gode fettsyrene fra avokadoen.

Oppskriften inneholder kinakål som er godt til det meste. Kinakål er en anvendelig grønnsak og kan både kokes, dampes, stekes, wokkes eller grilles.

Det er en næringsrik grønnsak som inneholder rikelig med kostfiber og vitamin K. Kinakål er en fin kilde til vitamin C også inneholder den bare 1,8 gram karbohydrater per 100 gram.

Lavkarbo kinakål med scampi

Server gjerne denne deilige lunsjretten med lavkarbo brød, for eksempel cloud bread eller Arktisk ketobrød.

Takk til Helle Toome som har laget oppskriften: www.tolowcarbs.no Instagram @tolowcarbs_norge

Lavkarbo kinakål med scampi

OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO VARMLUNSJ SCAMPI OG KINAKÅL

Ingen vurderinger enda
Skriv ut Pin Vurdering
Tid: 15 minutter
Antall: 1 porsjon
Forfatter: Helle Toome

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Kalorier: 344kcal | Karbohydrater: 3.3g | Protein: 30.1g | Fett: 22.8g
Allergener
Melk
Skalldyr

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

  • 150 gram kinakål
  • 100 gram scampi
  • 75 gram avokado
  • 10 gram revet parmesan
  • 0.5 ts hvitløkspulver
  • 1 krm chili explosion
  • Smør til steking
  • Fresk basilikum
  • Salt og pepper

Fremgangsmåte

  • Skjær kinakålen i skiver. Del avokadoen i små biter.
  • Stek kinakål og avokado i smør, smak til med salt, pepper, basilikum og hvitløkspulver.
  • Stek reker i smør, smak til med salt, pepper og chili.
  • Legg stekt kinakål på en tallerken, topp med rekene.
  • Dryss over revet parmesan.

Kommentar

Oppskriften er laget av Helle Toome www.tolowcarbs.no Instagram @tolowcarbs_norge
Recent Posts

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search