Matrevolusjonen - en bok av Andreas Eenfeldt

Tittel: Matrevolusjonen
Forfatter: Andreas Eenfeldt
Tema: Lavkarbo kosthold

Reklame, en annonse lenke

Matrevolusjonen kan bestilles direkte fra Norli via denne linken

Matrevolusjonen av Andreas Eenfeldt er ofte omtalt som en god bok å starte med, for å få en innføring i lavkarbo kosthold. Vi har lest den, for å se om den lever opp til forventningene. Vi kan vel avsløre med en gang, at det gjør den. Boken er lettlest og informativ. Den gir en en grundig og god forklaring på hvordan kroppen vår responderer på steinalderkost, eller lavkarbo kosthold.

En annen av bokens største styrker, er at hver eneste påstand dokumenteres av solide kilder.  Andreas Eenfeldt har gjort et grundig stykke arbeid, og gått igjennom store mengder dokumentasjon før han skrev Matrevolusjonen. Her finner du ingen løse påstander, eller henvisninger til useriøse og lite troverdige studier.

Eenfeldt oppklarer mange myter og misforståelser, og viser oss på en overbevisende hvorfor vi er skapt til å spise det forfedrene våre levde av. Det naturen gav dem. Du lærer alt du trenger å vite om hvordan kroppen din responderer på et lavkarbo kosthold, i tillegg finner du flere gode oppskrifter. Du får også en grundig innføring i  blant annet insulin, blodsukker, karbohydrater, kolesterol, diabetes og mettet fett.

Matrevolusjonen anbefales.

Matrevolusjonen kjøper du fra Norli via denne linken

Start typing and press Enter to search