Sett stekeovnen på over- og undervarme på 200 grader.
Skjær sellerirot i tynne strimler og legg sellerirot og aspargesbønner i aluminiumsfolie, sammen med én laksefilet. Krydre laksen med salt og sitronpepper og skvis over litt sitronsaft. Skjær skiver av sitronen og legg over 1-2 sitronskiver. Legg 1 ss smør over fisken. Strø over kruspersille og lukk folien godt, slik at fiskepakken blir helt tett. Lag en-to fiskepakker per person.
Laksen stekes midt i ovnen i 15-20 minutter.
Skjær blomkålen i små buketter. Skjær stammen i terninger. Legg blomkål i en kasserolle og dekk bitene med vann. Kok opp og la koke til blomkålen er mør.
Hell av vannet og sett pannen tilbake på varmen i ett minutt, uten lokk. Slik at mer av vannet damper vekk. Ta pannen bort fra varmen og tilsett smør, muskat og fløte. Bruk en stavmikser og lag en fløyelsmyk blomkålpuré. Tilsett mer fløte dersom du syntes puréen er for fast.