Gå tilbake
Skrive ut
Oppskrifts bilde
Merknader
Ernærings Etikett
–
+
porsjoner
Mindre
Normal
Større
LAVKARBO VAFLER
Allergener:
Egg, Melk, Nøtter
Tid:
30
minutter
minutter
Porsjoner:
4
vafler
Kalorier:
240
kcal
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
Ingredienser
30
g
smeltet meierismør
2
egg
100
g
kremost naturell
40
g
mandelmel
0,25
ts
bakepulver
1
ss
fiberhusk
1
ss
Sukrinmelis
eller annen søtning
0,25
ts
kardemomme
Fremgangsmåte
Bland alle ingrediensene i en bakebolle eller en blender. Røren skal være tykk og ligner mer på en klissete deig enn en flytende vaffelrøre.
Varm opp vaffeljernet til medium temperatur og spray med olje eller smør.
Legg et par ss vaffelrøre i vaffeljernet og press jernet godt sammen.
Stek vaflene til de blir gylne. De kan kjennes litt myke ut med en gang de er ferdig stekt, men vil bli faste når de kjølner.
Merknader
Server gjerne lavkarbo vafler med bær, krem og bacon.
Næringsinnhold
Kalorier:
240
kcal
|
Karbohydrater:
1
g
|
Protein:
8
g
|
Fett:
22
g