Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo chiapudding med bringebær

Lavkarbo chiapudding med bringebær

Allergener: Ingen
Tid: 3 timer
Porsjoner: 1 porsjon
Kalorier: 487kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

Chiapudding

Toppingforslag

  • Pasjonsfrukt
  • Bær
  • Sitronmelisse

Fremgangsmåte

  • Rist kokosmelken godt før du åpner den. Bland chiafrø, kokosmelk, vann og vaniljesukkr i en skål eller boks.
  • La chiapuddingen stå i kjøleskap frem til den har tyknet. Minst tre timer, og helst over natten.
  • Lag bringebærsaus ved å varme fryste bringebær i en kjele. Tilsett sukrinmelis etter smak. Bruk en stavmikser til å lage bringebærsaus.
  • Rør godt i chiapuddingen før du legger pudding og bringebærsaus lagvis i serveringsglass. Toppes med for eksempel pasjonsfrukt, bringebær, blåbær og sitronmelisse.

Næringsinnhold

Kalorier: 487kcal | Karbohydrater: 6g | Protein: 10g | Fett: 43g