1ssvaniljesukkr evt. en annen søtning uten vanilje
Sjokoladetrekk
150 - 200gsjokolade uten sukker
1-2frysetørkede bringebær knust
Fremgangsmåte
Mandelfyll
Bland alle ingrediensene til en jevn og fast masse. Smak deg frem til rett mengde søtning.
Form til ønsket mengde barer og den størrelsen du foretrekker. Sett barene til kjøling i kjøleskap i 30 minutter, før du trekker de med sjokolade.
Sjokoladetrekk
Smelt sjokolade over vannbad.
Legg bakepapir på et brett du får plass til i kjøleskapet. Dypp barene i smeltet sjokolade før du legger de på bakepapiret. Barene er enkle å løsne fra bakepapir når sjokoladen har stivnet.
Dersom du ønsker mønster av sjokolade på baren heller du smeltet sjokolade i en brødpose, klipper av tuppen og sirkler dette over barene.
Strø over knust frysetørket bringebær før du setter brettet i kjøleskapet.