Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo mandelbar

OPPSKRIFT PÅ MANDELBAR MED BRINGEBÆR

Allergener: Melk, Nøtter
Tid: 1 time 30 minutter
Porsjoner: 8 barer
Kalorier: 193kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

Mandelfyll

Sjokoladetrekk

Fremgangsmåte

Mandelfyll

  • Bland alle ingrediensene til en jevn og fast masse. Smak deg frem til rett mengde søtning.
  • Form til ønsket mengde barer og den størrelsen du foretrekker. Sett barene til kjøling i kjøleskap i 30 minutter, før du trekker de med sjokolade.

Sjokoladetrekk

  • Smelt sjokolade over vannbad.
  • Legg bakepapir på et brett du får plass til i kjøleskapet. Dypp barene i smeltet sjokolade før du legger de på bakepapiret. Barene er enkle å løsne fra bakepapir når sjokoladen har stivnet.
  • Dersom du ønsker mønster av sjokolade på baren heller du smeltet sjokolade i en brødpose, klipper av tuppen og sirkler dette over barene.
  • Strø over knust frysetørket bringebær før du setter brettet i kjøleskapet.
  • Barene er spiseklar når sjokoladen har stivnet.

Næringsinnhold

Kalorier: 193kcal | Karbohydrater: 4.6g | Protein: 7g | Fett: 13.6g