Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo rabarbrasyltetøy

OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO RABARBRASYLTETØY

Allergener: Ingen
Tid: 1 time
Porsjoner: 1 syltetøyglass (næringsinnhold er angitt for hele mengden syltetøy)
Kalorier: 465kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Vask rabarbraen og skjær den i biter.
  • Legg rabarbraen i en kjele sammen med søtning. Varm opp til kokepunktet, mens du røre. Rabarbraen slipper mye væske når den varmen.
  • Kok rabarbraen i en times tid, til du får rett konsistens. Tilsett vanilje og kanel mot slutten av koketiden.
  • Hell syltetøyet på et reint syltetøyglass. Oppbevares i kjøleskap.

Næringsinnhold

Kalorier: 465kcal | Karbohydrater: 15g | Protein: 6g | Fett: 1g