OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO RØDBETSUPPE MED RIBBE
Rett: middag
Allergener: Melk
Tid: 45 minutter minutter
Porsjoner: 2 porsjoner
Kalorier: 848kcal
Author: Helle Toome
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
- 400 g tynnribbe
- Smør eller olje til steking
- 1 l vann
- 100 g rød hodekål
- 35 g rødløk
- 60 g rosenkål
- 65 g rå rødbeter
- 1 ss sitronsaft
- Salt og pepper
- 60 g rømme til servering
Skjær kjøttet i biter og brun i en panne.
Hell så dette over i en stor kjele, og tilsett vann.
Kutt opp grønnsakene. Riv rødbete med et rivjern.
Stek rødløk og tilsett grønnsakene og sitronsaft til kjøttet i kjele.
Kok kjøtt og grønnsaker i ca. 25 minutter.
Smak til med salt og pepper.
Server med rømme.
Kalorier: 848kcal | Karbohydrater: 8,8g | Protein: 30,9g | Fett: 76g