Gå tilbake
+ porsjoner
Sideflesk med kantarell

LAVKARBO SIDEFLESK MED KANTARELL

Allergener: Ingen
Tid: 30 minutter
Porsjoner: 1 porsjon
Kalorier: 576kcal
Forfatter: Helle Toome
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

  • 140 gram lettsaltet sideflesk
  • 150 gram kantarell
  • 75 gram reddik
  • 150 gram rosenkål
  • 1 ts røykt paprikapulver
  • Salt og pepper

Fremgangsmåte

  • Skjær kjøttet og sopp i biter. Kutt reddik og rosenkål i mindre biter.
  • Brun kjøtt og sopp i en tørr stekepanne.
  • Tilsett grønnsaker og røykt paprikapulver.
  • Stek grønnsakene til de blir gjennomvarm og myke.
  • Smak til med salt og pepper.

Merknader

Takk til Helle Toome som har laget oppskriften www.tolowcarbs.no  Instagram @tolowcarbs_norge

Næringsinnhold

Kalorier: 576kcal | Karbohydrater: 9g | Protein: 28.4g | Fett: 45.6g