Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo sjokolade med appelsinfyll

LAVKARBO SJOKOLADE MED APPELSINKREM

Allergener: Melk
Tid: 1 time
Porsjoner: 1 batch (1 batch gir 20 biter)
Kalorier: 43kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Utstyr

  • Silikonform til sjokolade

Ingredienser

Appelsinkrem

Fremgangsmåte

  • Smelt sjokolade over vannbad. Dekk bunn og kanter av silikonformen med sjokolade. Sett i frysen i ca. 10 minutter før du gjentar prosessen. Sett inn igjen i frysen mens du lager appelsinkremen.
  • Vask appelsinen før du rasper av appelsinskall. Smelt hvit sjokolade over vannbad og rør inn de andre ingrediensene.
  • Hell fyllet i en brødpose eller sprøytepose, klipp av tuppen og sprøyt fyllet i formene.
  • Topp kremen med smeltet sjokolade og sett i frys eller kjøleskap til sjokoladen har stivnet.
  • Ta bitene ut av formene og nyt.

Næringsinnhold

Kalorier: 43kcal | Karbohydrater: 1.1g | Protein: 0.8g | Fett: 3.5g