Sett stekeovnen på over- og undervarme på 180 grader.
Skrell gulrøttene før du finrasper de.
Kjør pekannøtter i en foodprosessor til grovt mel.
Pisk egg og finesse bakesukker til eggedosis.
Hell pekannøtter, gulrøtter og de øvrige ingrediensene til bunnen i bollen med eggedosis. Bland godt.
Hell røren i en liten langpanne med bakepapir. Bre røren jevn utover. (Form ca. 30x40 er ideell størrelse).
Stekes på midterste rille i ovnen i 30-35 minutter. Sjekk underveis og ta den ut når den er gjennomstekt. Den skal være brun på toppen. Avkjøl kaken i formen.
Smørkrem
Pisk alle ingrediensene til smørkremen godt sammen i en bakebolle.
Smør kaken med kremen. Dersom du smører kremen utover når kaken er litt lunken er det litt enklere å få den jevn. (Ps, de små kornene fra finesse bakesukker i kremen løser seg opp etter kort tid).