LAVKARBO HOKKAIDOGRESSKAR- OG KNUTEKÅLFORM
Rett: Vegetarisk
Allergener: Egg, Melk
Tid: 50 minutter minutter
Porsjoner: 4 porsjoner
Kalorier: 451kcal
Author: Helle Toome
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
- 200 g hokkaido-gresskar
- 200 g knutekål
- 4 egg
- 150 g mascarpone
- 15 g pofiber
- Salt
- Pepper
- 170 g revet ost
Sett stekeovnen på over- og undervarme på 180 grader.
Riv gresskar og knutekål med et grovt rivjern.
Legg revet gresskar og knutekål i en ildfast form ca. 20x25 cm størrelse.
Bland egg, mascarpone og pofiber.
Krydre blandingen med salt og pepper og hell i formen.
Strø over revet ost.
Stek i ca. 30 minutter.
Kalorier: 451kcal | Karbohydrater: 7,2g | Protein: 23,6g | Fett: 35,6g