Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo kyllingsnadder med valnøtter

Kyllingsnadder med pesto og gresskarkjerner

Allergener: Melk, Nøtter
Tid: 30 minutter
Porsjoner: 2 porsjoner
Kalorier: 763kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

  • 0.5 rødløk
  • 250 gram blomkålris
  • Olje til steking
  • 50 gram aspargesbønner
  • 60 gram minimais
  • 100 gram kremost
  • 400 gram grillet kylling, vekt uten bein
  • 30 gram ruccola
  • 50 gram valnøtter
  • 2 ss gresskarkjerner
  • Salt og hvit pepper
  • Serveres med grønn pesto

Fremgangsmåte

  • Kutt rødløk i små terninger og stek dette sammen med blomkålris i en stekepanne med olje. Lager du mer enn to porsjoner anbefales det å bruke en større gryte.
  • Skjær aspargesbønner og minimais i skiver. Stek sammen med det andre i noen minutter før du blander inn kremost.
  • Riv kyllingkjøtt i mindre biter og røres inn i gryten. Stekes til det er gjennomvarmt.
  • Bland inn ruccola og hakkede valnøtter. Smak til med salt og hvit pepper.
  • Strø over gresskarkjerner og server retten med grønn pesto.

Næringsinnhold

Kalorier: 763kcal | Karbohydrater: 8.4g | Protein: 49.2g | Fett: 56.9g