Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo sataywok med svinekjøtt

Lavkarbo sataywok med svinekjøtt og kål

Kjøkken: Middagshefte
Allergener: Peanøtter, Soya
Tid: 30 minutter
Porsjoner: 2 porsjoner
Kalorier: 692kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

  • 400 g kjøttdeig av svinekjøtt evt. en annen sort
  • Rapsolje til steking
  • 400 g hodekål evt. spisskål
  • 0,5 rødløk
  • 1 vårløk
  • 0,5 chili
  • 1 hvitløksfedd
  • 1 ts raspet ingefær
  • Pepper
  • Røykt paprika
  • 1 ss hakket koriander

Sataysaus

Forslag til topping

  • Salte peanøtter
  • Koriander
  • Limebåter

Fremgangsmåte

  • Varm olje i en gryte eller stor stekepanne til medium temperatur og stek kjøttdeig.
  • Strimle hodekål og skjær rødløk og vårløk i tynne skiver. Finhakke chili, hvitløk og ingefær.
  • Tilsett grønnsakene i gryten og stek i ca. 10 min. Stek frem til kålen blir myk. Krydre med pepper og røykt paprikapulver.
  • Bland alle ingrediensene til sausen i en skål før du heller sausen over woken. Stek videre i noen minutter før retten er klar.
  • Bland inn hakket koriander og server gjerne med hakkede salte peanøtter og lime.

Næringsinnhold

Kalorier: 692kcal | Karbohydrater: 15g | Protein: 50g | Fett: 46g