Lavkarbo sataywok med svinekjøtt og kål
Kjøkken: Middagshefte
Allergener: Peanøtter, Soya
Tid: 30 minutter minutter
Porsjoner: 2 porsjoner
Kalorier: 692kcal
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
- 400 g kjøttdeig av svinekjøtt evt. en annen sort
- Rapsolje til steking
- 400 g hodekål evt. spisskål
- 0,5 rødløk
- 1 vårløk
- 0,5 chili
- 1 hvitløksfedd
- 1 ts raspet ingefær
- Pepper
- Røykt paprika
- 1 ss hakket koriander
Forslag til topping
- Salte peanøtter
- Koriander
- Limebåter
Varm olje i en gryte eller stor stekepanne til medium temperatur og stek kjøttdeig.
Strimle hodekål og skjær rødløk og vårløk i tynne skiver. Finhakke chili, hvitløk og ingefær.
Tilsett grønnsakene i gryten og stek i ca. 10 min. Stek frem til kålen blir myk. Krydre med pepper og røykt paprikapulver.
Bland alle ingrediensene til sausen i en skål før du heller sausen over woken. Stek videre i noen minutter før retten er klar.
Bland inn hakket koriander og server gjerne med hakkede salte peanøtter og lime.
Kalorier: 692kcal | Karbohydrater: 15g | Protein: 50g | Fett: 46g