Ha cottage cheese, kremfløte, smeltet smør og egg i en blender. Kjør til en helt jevn og klumpfri røre.
Bland alt det tørre i en bakebolle. Hell den jevne cottage cheese-blandingen over de tørre ingrediensene. Rør godt sammen til en fast, men formbar deig. La deigen hvile i 5 minutter for å tykne. Dersom den føles for tørr og sprekker, tilsett litt mer væske til konsistensen er myk og smidig.
Grovhakk 1/3 av sjokoladen og kna sjokoladen inn i deig.
Rull deigen til en jevn pølse på kjøkkenbenken og del den i like store emner. Fukt hendene med litt olje eller vann hvis deigen er klissete. Form hvert emne til en rund bolle og legg dem på et bakebrett med bakepapir.
Fyll vasken med varmt vann og plasser brettet over. Dekk bollene med plastfolie og et kjøkkenhåndkle for å skape et lunt miljø. La bollene heve i minst 45 minutter.
Forvarm ovnen til 175 grader (over- og undervarme).
Stek midt i ovnen i 30-35 minutter, til bollene er gyllen.
Avkjøl på rist.
Smelt 1/3 av sjokoladen over vannbad. Grovhakk den resterende mengden med en kniv.
Dypp toppen av en avkjølt bolle i smeltet sjokolade før du strør over litt hakket sjokolade. Gjenta prosedyren med alle bollene. Sett kjølig og nyt når sjokoladen har stivnet.