Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo salte lakriskarameller

Lavkarbo salte lakriskarameller

Allergener: Melk
Tid: 4 timer
Porsjoner: 1 røre (1 røre gir ca. 36 stk.)
Kalorier: 41kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Bland kremfløte, sukrin gold og finesse bakesukker i en kjele. Gi blandingen et oppkok.
  • Kok slik at det bobler i massen i ca. 30-35 minutter. Rør hyppig. Du vil se at blandingen tykner underveis. Den er klar når det dannes strukturer i massen når du rører.
  • Trekk kjelen vekk fra varmen og rør inn smør, lakrisrotpulver og salt, og eventuelt konditorfarge.
  • Dekk en matboks med bakepapir. Hell røren i formen og sett i kjøleskap i minimum 4 timer.
  • Skjær karamell i ønsket størrelse. Ønsker du mer lakrissmak kan du legge litt lakrisrotpulver i en plastpose og riste karamellene i posen med pulveret.
  • Oppbevar i kjøleskap eller frys.

Næringsinnhold

Kalorier: 41kcal | Karbohydrater: 0.4g | Protein: 0.2g | Fett: 4.2g