Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo syltet spisskål

Lavkarbo syltet spisskål

Allergener: Soya, Sulfitter
Tid: 30 minutter
Porsjoner: 1 stor krukke (én krukke gir ca. 8 porsjoner)
Kalorier:
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

  • 4 dl vann
  • 1 dl lys eddik
  • 1,5 dl Sukrinmelis
  • 1 ss glutenfri soyasaus
  • 1 ss raspet ingefær
  • 175 gram spisskål (grønn eller rød)

Fremgangsmåte

  • Kok opp vann, eddik, sukrinmelis og soyasaus.
  • Tilsett raspet ingefær og la ligge og trekke i vannet i fem minutter.
  • Snitt kål i tynne strimler og legg på et rent glass med lokk.
  • Hell væsken over kålen i glasset og la stå i minimum 30 minutter før servering.
  • Syltet spisskål har lang holdbarhet og kan oppbevares i kjøleskapet.