Kutt lårfilet av kylling i strimler. Kutt sjalottløk i terninger og finhakk hvitløk. Del champignon i skiver. Kutt squash i strimler med en spiralizer. Har du ikke det kan du dele den i tynne skiver med en ostehøvel eller mandolin før du deler skivene i tynne strimler.
Varm olje eller smør i en stor gryte. Stek kylling med salt og pepper til det er gjennomstekt. Legg kyllingkjøttet til side i en skål.
Stek sjalottløk og champignon til soppen er myk. Tilsett mer fett etter behov. Rør inn hvitløk og fres i ytterligere et minutt.
Tilsett kyllingstrimler, creme fraiche, soltørket tomat, oregano, hvitvinseddik og tabasco. La putre uten lokk på medium temperatur i 10-15 minutter, til du ser at sausen tykner. Smak til med salt og pepper.
Rør inn squashspaghetti og surr i gryten i et minutt før servering.
Server med mer soltørket tomat, urter du liker og revet parmesan.