Kutt champignon i skiver og sjalottløk i terninger. Finhakk hvitløk.
Varm meierismør i en gryte eller stekepanne til medium temperatur. Stek champignon og sjalottløk til det blir mørt. Tilsett hvitløk og kjøttdeig, og stek videre til kjøttet er brunet.
Tilsett kremfløte, kyllingfond, hvitvinseddik, timian og tabasco. Kok opp og la putre til sausen tykner.
Skyll shirataki spaghettien lenge under rennende kaldt vann.
Varm en stekepannen til medium/høy temperatur uten olje eller smør. Fres nudlene godt slik at vannet fordamper. Når nudlene er tørre er de klar. Rør nudlene inn i kjøttgryten.
Ønsker du å bruke squash spaghetti lager du dette med en spiralizer. Rør squashstrimlene inn i kjøttgryten rett før servering.
Smak til med salt og pepper. Server med raspet parmesan og basilikum etter ønske.