Gå tilbake
+ porsjoner
Eggerøre bilde

OPPSKRIFT PÅ EGGERØRE

Allergener: Egg, Melk
Tid: 15 minutter
Porsjoner: 4 porsjoner
Kalorier: 221kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

  • 6 egg
  • 3 ss fløte evt. vann
  • Salt og pepper
  • Meierismør til steking
  • 3 ss creme fraiche

Fremgangsmåte

  • Visp eggene godt sammen slik at eggehvite og plomme blander seg skikkelig.
  • Ha i fløte, evt. vann.
  • Stek eggerøren i meierismør på middels varme.
  • Rør i eggerøren med en stekespade eller slikkepott og dra den sammen til en fin blanding.
  • Den er ferdig når den er gjennomstekt, men ikke overstekt slik at den blir tørr.
  • Bland inn creme fraiche mot slutten av steketiden. Smak til med salt og pepper.

Næringsinnhold

Kalorier: 221kcal | Karbohydrater: 1g | Protein: 14g | Fett: 18g