Gå tilbake
+ porsjoner

OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO TUNFISKSALAT

Allergener: Egg, Fisk, Melk, Soya
Tid: 20 minutter
Porsjoner: 2 porsjoner
Kalorier: 875kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

Dressing

  • 1 ss majones
  • 3 ss creme fraiche
  • 1 ts glutenfri soyasaus
  • Urtesalt

Salat

  • Hjertesalat
  • Crispisalat
  • 3 tomater
  • 1 avokado
  • 300 gram tunfisk i olje
  • 75 gram ost i terninger
  • 2 kokte egg
  • 50 gram oliven
  • Fersk basilikum

Fremgangsmåte

  • Bland alle ingrediensene til dressingen og rør godt.
  • Riv av noen hjertesalatblader og legg i bunnen av hvert fat.
  • Riv opp crispy salat, og kutt tomat og avokado i terninger.
  • Bland dressingen med crispy salat, avokado, tomater, tunfisk og ost (alt utenom egg, basilikum og oliven).
  • Fordel blandingen over hjertesalat på fat.
  • Topp med kokt egg delt i to, oliven og basilikum.

Merknader

Tunfisksalat serveres gjerne sammen med lavkarbo loff eller en skive ristet steinalderbrød.

Næringsinnhold

Kalorier: 875kcal | Karbohydrater: 4g | Protein: 56g | Fett: 68g