Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo dessertpannekaker

Lavkarbo dessertpannekaker (uten nøtter)

Kjøkken: Kakehefte
Allergener: Egg, Melk
Tid: 30 minutter
Porsjoner: 1 batch (1 batch gir 6 stk.)
Kalorier: 155kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

  • 3 egg
  • 100 g seterrømme
  • 0,5 dl kremfløte
  • 15 g pofiber
  • 1 ts fiberhusk (psyllium)
  • 0,5 ts bakepulver
  • 1 ts sukrin gold
  • 1 klype salt
  • Noen dråper vaniljeessens eller vaniljepulver
  • Meierismør til steking

Fremgangsmåte

  • Pisk sammen alle ingrediensene med en miksmaster. Pisk i et par minutter til alt er godt blandet. La røren svelle mens du varmer opp stekepannen.
  • Smelt smør i en liten stekepanne på medium temperatur.
  • Ca. 5 ss røre gir én tynn dessertpannekake. Snu pannekaken når den er fast på oppsiden og stek til den er gylden på begge sider.
  • Stable pannekakene i høyden på et fat, slik at de bevarer varmen frem til servering.

Merknader

Vi anbefaler å servere lavkarbo pannekaker med pisket krem eller seterrømme og friske bær. Hvis du virkelig vil kose deg smaker det veldig godt sammen med hjemmelaget lavkarbo iskrem.

Næringsinnhold

Servering: 1 dessertpannekake | Kalorier: 155kcal | Karbohydrater: 1.3g | Protein: 5g | Fett: 14g