Smelt smør i en stekepanne. Stek løk til løken blir blank. Tilsett champignon, hvitløk og chili. Stek til champignonen faller sammen.
Bland inn tomatpuré og kjøttdeig. Stekes i noen minutter før du heller over hermetisk hakket tomat, soyasaus, rødvinseddik og fond.
Bland inn krydderet og la kjøttsausen småputre mens du tilbereder det andre.
Ostesaus
Kok opp fløte, kremost, muskat, salt og pepper i en kjele. La dette koke i 5 minutter.
Tilsett revet ost. Rør helt til all osten har smeltet inn i sausen.
Lasagneplater av kål
Fyll en stor kjele med rikelig mengde vann og salt. Kok opp.
Riv ønsket mengde kålblader av kålhode. Del de gjerne i to og fjern litt av den hardeste stilken, innerst på bladet.
Legg kålen i det kokende vannet og la koke i 4-6 minutter. Kjenn med en kniv om den begynner å bli myk. Den er ferdig når den kjennes myk. Sil kålen i et dørslag og la alt vannet renne av.
Lasagne
Sett på stekeovnen på over- og undervarme på 200 grader.
Smør en ildfast form med olje eller smør.
Begynn med et lag med kjøttsaus i bunnen. Legg så et lag med kål som dekker all kjøttsausen. Legg et nytt lag med kjøttsaus og dekk dette med kål. Fordel resten av kjøttsausen før du heller over all ostesausen. Topp med revet ost.