Gå tilbake
+ porsjoner
Squash spaghetti med kylling

OPPSKRIFT PÅ KYLLING MED SQUASH SPAGHETTI

Allergener: Melk, Soya
Tid: 20 minutter
Porsjoner: 2 porsjoner
Kalorier: 707kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

Squashspaghetti

  • 1 squash
  • 2 ss meierismør
  • Salt og pepper

Kyllingwok

  • Meierismør til steking
  • 400 gram kyllingfilet i strimler
  • 4 champignon i skiver
  • 0,5 ts paprikapulver
  • 1 krm kajennepepper
  • 1 ts karri
  • Salt og pepper
  • 3 ss glutenfri soyasaus
  • 0,5 lime saften
  • 100 gram brekkbønner
  • 10 cherrytomater
  • 1 avokado i terninger
  • 4 ss fetaost
  • Parmesan til topping

Fremgangsmåte

Squashspaghetti

  • Vask squashen godt. Bruk en spiralkutter eller en kniv til å skjære tynne strimler av squashen.
  • Kok opp en kjele med vann. Legg squashen i et dørslag over vanndampen fra pannen. La squashen dampes i 2-3 minutter mens du rører rundt. Tilsett smør, salt og pepper. Når smøret har smeltet er squashspaghettien ferdig.

Kyllingwok

  • Smelt smør i en stekepanne og stek strimlet kylling og champignon. Strø over salt, pepper, kajennepepper, paprikapulver og karri. Hell over soyasaus og limesaft. Stekes til kjøttet er gjennomstekt.
  • Tilsett brekkbønner og stek i et par minutter, til den er gjennomvarm.
  • Bland inn avokado, cherrytomater, fetaost og spuashspagetti rett før servering. Smak til med salt og pepper, og dryss over rikelig med parmesan.

Næringsinnhold

Kalorier: 707kcal | Karbohydrater: 8g | Protein: 45g | Fett: 51g