Kutt sjalottløk i små terninger og finhakk hvitløk. Rens selleriroten og del den i terningen. Kutt champignon i skiver og paprika i strimler.
Varm smør i en stekepanne til medium temperatur og stek sjalottløk og champignon til det blir mørt. Bland inn kjøttdeig og hvitløk, og stek til kjøttdeigen er gjennomstekt.
Bland inn sellerirot og paprika og la dette surre i gryten et par minutter.
Tilsett kremfløte, baconost, vann og rød pesto. Bland godt og la gryten småputre til selleriroten er mør, ca. 10 min koketid. Smak til med salt og pepper.
Blomkålpuré
Skjær blomkål i små buketter og stilken i terninger. Kok mør i en kjele med vann. Ca. 10 min koketid.
Hell av vannet og tilsett smør. Lag en jevn puré ved hjelp av stavmikser eller en foodprosessor. Rør inn revet cheddarost, salt og pepper.