Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo marsipan

Lavkarbo marsipan

Allergener: Egg, Nøtter
Tid: 10 minutter
Porsjoner: 1 batch (1 batch gir 250 gram marsipan) Næringsinnhold er regnet for hele mengden.
Kalorier: 1052kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

  • 2 eggehviter
  • 170 gram mandelmel (ikke fettredusert)
  • 40 gram sukrinmelis
  • 3 til 4 dråper mandelessens (kan utelates)

Fremgangsmåte

  • Bland alle ingrediensene i en bakebolle. Smak på marsipanen og tilsette mer sukrinmelis eller mandelessens etter behov.
  • Tilsett mer mandelmel dersom du ikke kan rulle marsipanen i hendene uten at den klistrer seg til hendene.
  • Pakk marsipanen i plastfolie eller i en plastpose og legg den i kjøleskap i minimum 30 minutter før du begynner å jobbe med den.

Næringsinnhold

Kalorier: 1052kcal | Karbohydrater: 7g | Protein: 44g | Fett: 90g