Gå tilbake
+ porsjoner
Chiapudding med dalgona

OPPSKRIFT PÅ CHIAPUDDING MED DALGONAKREM

Allergener: Ingen
Tid: 3 timer
Porsjoner: 1 porsjon
Kalorier: 380.6kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

Chiapudding

Dalgonakrem

  • 2 ss frysetørret kaffe/Instant kaffe
  • 2 ss varmt vann
  • 2 ss finesse bakesukker evt. en annen søtning

Toppingforslag

  • Bjørnebær
  • Kokosmasse
  • Sitronmelisse

Fremgangsmåte

  • Rist kokosmelken godt, slik at fettet blander seg inn i melken. Bland chiafrø, kokosmelk, vann og vaniljesukkr i en skål eller plastboks.
  • Puddingen vil være flytende frem til frøene har begynt å svelle. Dette tar minimum 3 timer. Sett chiapuddingen i kjøleskapet og la den stå der frem til du skal spise den, gjerne over natten.
  • Lag dalgona kaffekrem ved å blande samme frysetørret kaffe/Instant kaffe, varmt vann og søtning i en bolle. Bruk en miksmaster og pisk dette slik at du får en tykk krem. Dette tar ca. fem minutter.
  • Smak til med 1 ss dalgonakrem i chiapuddingen, og tilsett mer etter smak.
  • Chiapudding med dalgonakrem smaker godt med friske bær, sitronmelisse og kokosmasse på toppen.

Næringsinnhold

Kalorier: 380.6kcal | Karbohydrater: 2.4g | Protein: 8.1g | Fett: 31.6g