Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo coleslaw

OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO COLESLAW

Allergener: Egg, Melk, Sulfitter
Tid: 10 minutter
Porsjoner: 6 porsjoner
Kalorier: 280kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

  • 100 gram majones
  • 200 gram creme fraiche eller rømme
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 1 ss finesse bakesukker eller annen søtning
  • 1 ts salt
  • 0.5 ts pepper
  • 1 liten sommerkål eller hodekål
  • 4 knaskegulrøtter (kan utelates)

Fremgangsmåte

  • Bland majones, creme fraiche/rømme, sitronsaft, hvitvinseddik, søtning, salt og pepper i en stor bolle.
  • Del kål i tynne strimler. Skrell og rasp en gulrot, dersom du ønsker å bruke det.
  • Legg kål og evt. gulrot i bollen med dressing. Bland dette godt inn.

Merknader

Server lavkarbo coleslaw til kjøtt eller fisk. Det smaker spesielt godt til grillmat.

Næringsinnhold

Kalorier: 280kcal | Karbohydrater: 9g | Protein: 3g | Fett: 25g