Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo muffins med sitronkrem

Lavkarbo muffins med sitronkrem

Allergener: Egg, Melk, Nøtter
Tid: 45 minutter
Porsjoner: 1 bakebrett (1 bakebrett gir 10 muffins)
Kalorier: 220kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

Muffins

Sitronkrem

  • 1,5 dl kremfløte
  • 30 g finesse bakesukker
  • 3 ss philadelphia ost
  • 3 ss sitronsaft
  • 0,25 ts vaniljepulver (ikke vaniljesukker)
  • Pynt gjerne med bær og sitronmelisse

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på over- og undervarme på 200 grader.
  • Visp egg og søtning til eggedosis. Rør inn de resterende ingrediensene.
  • Hell røren i muffinsformer. Fyll formen ¾ full.
  • Stek på midterste rille i ovnen i 15-20 minutter. Sjekk underveis om de er gjennomstekt. De skal bli gylden.
  • Avkjøl muffinsene på rist.
  • Sitronkrem lager du ved å piske alle ingrediensene til krem kremfløte og søtning til krem. Topp muffinsene med sitronkrem.

Næringsinnhold

Kalorier: 220kcal | Karbohydrater: 3g | Protein: 6g | Fett: 19g