Lavkarbo muffins med sitronkrem
Allergener: Egg, Melk, Nøtter
Tid: 45 minutter minutter
Porsjoner: 1 bakebrett (1 bakebrett gir 10 muffins)
Kalorier: 220kcal
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
Sitronkrem
- 1,5 dl kremfløte
- 30 g finesse bakesukker
- 3 ss philadelphia ost
- 3 ss sitronsaft
- 0,25 ts vaniljepulver (ikke vaniljesukker)
- Pynt gjerne med bær og sitronmelisse
Sett stekeovnen på over- og undervarme på 200 grader.
Visp egg og søtning til eggedosis. Rør inn de resterende ingrediensene.
Hell røren i muffinsformer. Fyll formen ¾ full.
Stek på midterste rille i ovnen i 15-20 minutter. Sjekk underveis om de er gjennomstekt. De skal bli gylden.
Avkjøl muffinsene på rist.
Sitronkrem lager du ved å piske alle ingrediensene til krem kremfløte og søtning til krem. Topp muffinsene med sitronkrem.
Kalorier: 220kcal | Karbohydrater: 3g | Protein: 6g | Fett: 19g