Gå tilbake
Skrive ut
Oppskrifts bilde
Merknader
Ernærings Etikett
–
+
porsjoner
Mindre
Normal
Større
Lavkarbo Amerikanske pannekaker
Kjøkken:
Middagshefte
Allergener:
Egg, Melk, Nøtter
Tid:
40
minutter
minutter
Porsjoner:
1
batch (1 batch gir 6 små pannekaker)
Kalorier:
103
kcal
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
Ingredienser
150
g
Gresk yoghurt (vi brukte Kolonihagen)
2
egg (str. L)
30
g
mandelmel
(ikke fettredusert)
10
g
havrefiber
2
ts
pofiber
1
ts
fiberhusk (psyllium)
0,5
ts
natron (evt. dobbel mengde bakepulver)
Meierismør til steking
Fremgangsmåte
Bland alle ingrediensene godt sammen i en bakebolle. La røren svelle i et par minutter, før du begynner å steke.
Smelt smør i en stekepanne på medium temperatur.
Ca. 1,5 ss er nok til én pannekake. De skal være litt små, også hever de under steking. Har du stor stekepanne kan du steke 3 samtidig.
Snu pannekakene når det kommer luftbobler på oppsiden og stek til gylden på begge sider.
Legg på en rist frem til servering. De blir best i konsistensen når de får kjølt seg ned til lunken temperatur.
Merknader
Server med smør og SukrinSirup Mapel eventuelt bacon, bær og rømme.
Næringsinnhold
Servering:
1
pannekake
|
Kalorier:
103
kcal
|
Karbohydrater:
1,3
g
|
Protein:
6
g
|
Fett:
8
g