Gå tilbake
+ porsjoner
Blomkålris med grønnkål

Blomkålris med grønnkål

Allergener: Melk, Nøtter
Tid: 15 minutter
Porsjoner: 4 små porsjoner
Kalorier: 126kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

  • 1 blomkål
  • 3 ss meierismør (evt. olje for melkefri rett)
  • 3 never fersk grønnkål grovhakket
  • 1 ss grønn pesto
  • Salt og pepper

Fremgangsmåte

  • Riv blomkålhodet med et rivjern, eller en ostehøvel eller bruk en kniv og finhakk blomkålen.
  • Smelt smør i en stekepanne og tilsett blomkål, grønnkål og pesto. Stek dette i ca. fem minutter.
  • Server blomkålris med grønnkål til din favoritt middag.

Merknader

Avbildet ser du at blomkålris er servert til en god gryterett og asiatisk soppstuing, som du finner oppskrift til her.

Næringsinnhold

Kalorier: 126kcal | Karbohydrater: 3g | Protein: 3g | Fett: 10g