Gå tilbake
+ porsjoner
Syltet rødløk

Lavkarbo syltet rødløk

Kjøkken: Middagshefte
Allergener: Sulfitter
Tid: 30 minutter
Porsjoner: 1 Norgesglass
Kalorier:
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

  • 1 rødløk
  • 0,5 dl eplecidereddik
  • 1 dl sukrinmelis eller annen søtning
  • 1,5 dl vann

Fremgangsmåte

  • Kutt rødløk i ringer eller skiver. Legg rødløkene i et syltetøyglass eller i en skål.
  • Kok opp eddik, sukrinmelis og vann. Når dette har kokt opp heller du blandingen over rødløken.
  • La rødløken trekke i laken i minimum 30 minutter før servering.

Merknader

Server lavkarbo syltet rødløk som tilbehør til for eksempel taco, biff, som topping på brødskiven, på en god burger eller i en digg salat.
Syltet rødløk har lang holdbarhet i kjøleskap.