Go Back
+ servings
Lavkarbo pad thai kylling

LAVKARBO PAD THAI MED KYLLING

Ingen vurderinger enda
Skriv ut Pin
Tid: 30 mins
Antall: 2 porsjoner

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet)

Kalorier: 597kcal | Karbohydrater: 6.4g | Protein: 82.5g | Fett: 26.1g
Allergener
Egg
Peanøtter
Soya
Sulfitter

Oppskrift av omhelse.no

INGREDIENSER

Pad thai saus

  • 0,5 lime saften
  • 2 ss peanøttsmør
  • 1 ts riseddik (eller annen klar eddik)
  • 2 ss soyasaus
  • 2 ts fiskesaus (kan utelates)
  • 1 ts kyllingfond (kan utelates)

Wok

  • 400 gram strimlet kyllingfilet
  • Nøytral olje til steking
  • 2 sjalottløk
  • 1 ts ingefær
  • 0,5 chili
  • 0,5 rød paprika
  • 1 vårløk
  • 4 til 6 minimais
  • 2 pak. Monster Diet Miracle Spaghetti 270g - Tights.no evt. ferske bønnespirer
  • 2 egg
  • 60 gram bambusskudd
  • 50 gram vannkastanje
  • 1 neve salte peanøtter
  • 1 neve fersk koriander
  • Limebåter til servering

FREMGANGSMÅTE

  • Bland alle ingrediensene til pad thai sausen i en skål.
  • Finhakk sjalottløk, ingefær og chili. Del paprika i terninger og vårløk i skiver. Del minimais i mindre biter.
  • Varm olje i en stekepanne og stek sjalottløk, ingefær og chili i et minutter før du tilsetter kyllingen. Stek kyllingen til den er gjennomstekt. Hell over pad thai sausen og rør om.
  • Skyll nudlene godt under kaldt rennende vann og la de renne godt av seg før du steker de med det andre.
  • Pisk eggene lett sammen i en bolle. Lag en sirkel i midten av stekepannen og hell eggene i gropen. Når egget er medium stekt rører du det sammen med resten av ingrediensene.
  • Tilsett paprika, vårløk, minimais, bambusskudd og vannkastanje. Wok dette i et par minutter, frem til alt er stekt.
  • Server retten med hakkede peanøtter, koriander og limebåter.