Varm olje i en stekepanne. Stek strimlet kyllingfilet sammen med teriyakisaus. Ønsker du ikke å lage egen teriyakisaus, se under kommentar for tips.
Tilsett finhakket sjalottløk og stek dette i et par minutter sammen med kyllingen, før du tilsetter peanøttsmør. Rør rundt helt til alt peanøttsmøret er smeltet.
Tilsett grønnsakene i woken. Stek grønnsakene i 3-4 minutter før du heller over kokosmelk/fløte/alpro cooking. La gryten putre med melken i noen minutter slik at den tykner.
Dryss gjerne over hakket kruspersille eller koriander, før servering. For syns skyld kan du også drysse over sesamfrø. Skvis gjerne litt lime over like før servering. Et par cherrytomater gir også ekstra smak.
Merknader
Oppskrift til Lavkarbo teriyakisaus. Dersom du ikke ønsker å lage hjemmelaget teriyakisaus kan du erstatte 2 ss teriyakisaus med 3 ss soyasaus, 1 ss raspet ingefær og ett raspet hvitløksfedd. Server retten med blomkålris eller brokkoliris. For ekstra smaksrik blomkålris/brokkoliris kan du tilsette ett raspet hvitløksfedd.