Legg gelatinbladene i en bolle med kaldt vann. La ligge i 10 min.
Del tre pasjonsfrukt i to og skrap ut fruktkjøttet som du legger i beholderen til stavmikseren, evt. en liten foodprosessor/blender, og pulser til blandingen er flytende. Hell gjennom en sil og kast frøene.
Pisk pasjonsfruktsaften, kremfløte, sukrinmelis og vaniljepulver til litt flytende krem. Kremen skal være nok pisket til at det dannes strukturer i kremen.
Klem ut vannet fra gelatinet og hell ut vannet fra skålen. Legg platene tilbake i skålen og rører inn kokt vann. Rør til alt er oppløst. Tilsett ytterligere 1 ss kokt vann dersom du trenger mer for å få en flytende masse.
Rør i kremen mens du heller flytende gelatin i en tynn stråle.
Hell kremen i serveringsglass eller i en stor skål. Sett i kjøleskapet i minimum 2 timer.
Pynt gjerne fromasjen med pasjonsfrukt før servering.