Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo hjemmelaget salsa

OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO SALSA

Allergener: Sulfitter
Tid: 10 minutter
Porsjoner: 6 porsjoner
Kalorier: 24kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

  • 1 rødløk (liten) finhakket
  • 2 fedd hvitløk finhakket
  • 400 gram hermetiske tomater
  • 0.5 lime saften
  • 0.5 ts hvitvinseddik evt. en annen eddik
  • 0.5 ts salt
  • 1 ts paprikapulver
  • 0.25 ts kajennepepper velg mengde etter styrke
  • 2 ss sukrin gold
  • 1 neve frisk koriander finhakket

Fremgangsmåte

  • Bland alle ingrediensene i en skål. Bruk en stavmikser til å lage en jevn salsa. Bevar gjerne noen klumper, slik at den ikke blir helt glatt. Du kan også bruke en blender, men sørg da for å ikke blende for lenge, slik at du får en chunky salsa.
  • Smak til med syre, salt og sødme.
  • Salsaen oppbevares i en lukket beholder i kjøleskap.

Næringsinnhold

Kalorier: 24kcal | Karbohydrater: 3g | Protein: 1g | Fett: 1g