Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo flatbrød

Lavkarbo flatbrød

Allergener: Ingen
Tid: 30 minutter
Porsjoner: 10 flatbrød
Kalorier: 57kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på over- og undervarme på 200 grader.
  • Bland sammen linfrømel og vann. Kna deigen i noen minutter helt til melet har absorbert alt vannet og du får en fast deig som er lett å forme. Melet trekker til seg væske underveis, bruk derfor litt tid på denne prosessen. Du kan tilsette mer vann, eller med linfrømel, ved behov.
  • Legg deigen mellom to bakepapir og kjevle den så flat som du klarer. Den skal være veldig tynn.
  • Bruk et pizzahjul eller en kniv og skjær opp ønsket størrelse. Legg flatbrødene på bakebrett med bakepapir.
  • Stekes på midterste rille i ca. 20 minutter. Ta de ut når de kjennes sprø og før de blir svidd.

Næringsinnhold

Kalorier: 57kcal | Karbohydrater: 1g | Protein: 6g | Fett: 2g