Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo piroger

OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO PIROGER

Allergener: Melk, Nøtter, Soya, Sulfitter
Tid: 1 time
Porsjoner: 6 piroger
Kalorier: 375kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

  • 1 lavkarbo grunndeig
  • Meierismør til steking
  • 400 gram kjøttdeig
  • 4 - 6 champignon skivet
  • 1 gul paprika terninger
  • 2 ts glutenfri soyasaus
  • 1 ts paprikapulver
  • 1 krm kajennepepper mengde etter smak
  • 200 gram Tine kremost krydder evt. en annen smak
  • Salt og pepper
  • Olje til pensling
  • 100 - 150 gram ost revet

Fremgangsmåte

  • Lag deigen som anvist i oppskriften og husk at det er viktig at den får hvile i angitt tid.
  • Sett ovnen på 200 grader på over- og undervarme.
  • Smelt smør i en stekepanne. Stek kjøttdeig sammen med champignon. Stekes til soppen faller sammen. Tilsett paprika, soyasaus, paprikapulver og kajennepepper. Stekes i et par minutter før du tilsetter kremost. Rørt rundt slik at osten smelter inn i massen.
  • Smak til med salt og pepper.
  • Kjevle deigen mellom to bakepapir. Skjær ut små bunner, formet som en firkant.
  • Legg fyllet i midten av bunnen før du bretter kantene opp rundt hele. Det kan gjerne være en topp med fyll, så fyll på med alt fyllet som er beregnet i denne oppskriften.
  • Smør kanten av deigen med olje. Strø over ønsket mengde revet ost.
  • Stekes på midterste rille i ovnen i 15 - 20 minutter. Følg med og ta de ut når de er gylden på toppen.

Næringsinnhold

Kalorier: 375kcal | Karbohydrater: 4g | Protein: 27g | Fett: 25g