Lag deigen som anvist i oppskriften og husk at det er viktig at den får hvile i angitt tid.
Sett ovnen på 200 grader på over- og undervarme.
Smelt smør i en stekepanne. Stek kjøttdeig sammen med champignon. Stekes til soppen faller sammen. Tilsett paprika, soyasaus, paprikapulver og kajennepepper. Stekes i et par minutter før du tilsetter kremost. Rørt rundt slik at osten smelter inn i massen.
Smak til med salt og pepper.
Kjevle deigen mellom to bakepapir. Skjær ut små bunner, formet som en firkant.
Legg fyllet i midten av bunnen før du bretter kantene opp rundt hele. Det kan gjerne være en topp med fyll, så fyll på med alt fyllet som er beregnet i denne oppskriften.
Smør kanten av deigen med olje. Strø over ønsket mengde revet ost.
Stekes på midterste rille i ovnen i 15 - 20 minutter. Følg med og ta de ut når de er gylden på toppen.