Bland alle ingrediensene i en bolle. Sett bollen i kjøleskap i 20-30 minutter.
Fukt hendene og form til kjøttboller. De kan gjerne være litt avlange og flate, slik du ser på bildet. 400 gram kjøttdeig gir ca. 12 kjøttboller.
Stek kjøttbollene i en stekepanne med olje eller smør. Når de har fått stekeskorpe på begge sider kan du gjerne legge lokk over stekepannen og skru ned varme til medium temperatur. Slik at de dampes under lokk. Dette bidrar til å gjøre de enda mer saftig. Evt. steker du de ferdig uten lokk.
Strø gjerne over hakket mynte før servering.
Gresk salat
Skjær agurken i to og skrap ut innmaten. Del agurken i biter. Del cherrytomater i skiver. Del paprika i terninger. Bland i en skål sammen med ruccola.
Tilsett syltet rødløk, oliven, fetaost og basilikumblader. Hell over litt olivenolje og dryss over salt og pepper.