Sett ovnen på over- og undervarme på 190 grader.
Dekk et bakebrett med bakepapir.
Stivpisk eggehviten i en bakebolle. Pisk i fire minutter før du tilsetter eddik og litt og litt søtning mens du pisker. Pisk i ytterligere tre minutter når all søtningen er tilsatt.
Som hjelp til deg selv kan du gjerne tegne opp tre sirkler i ulike størrelser. I kaken som er avbildet har vi laget tre ulike sirkler som blir mindre og mindre, for å få til et tårn. Bunnen skal ha en høyde på et par cm.
Sett brettet midt i ovnen. Skru temperaturen ned til 100 grader, med en gang brettet settes inn. Stekes i 2.5 time. Du kan gjerne åpne døren på stekeovnen ca. én gang per time, for å slippe ut damp.
Skru av ovnen og la bunnen stå i ovnen, med døren på gløtt, i 12 timer. På denne tiden vil bunnen tørke og du får sprø ytterside. Ikke fortvil over at bunnen kjennes myk ut etter steketiden, bunnen vil tørke og bli sprø.