Bland bakesukkr, avfettet linfrømel, kakaopulver, bakepulver og salt i en bolle. Tilsett smeltet kokosolje og pekansmør. Rør godt før du tilsetter de øvrige ingrediensene. Hold gjerne igjen litt av pekannøttene slik at du kan strø dette på toppen.
Hell ca. én toppet spiseskje røre i hver muffinsform. Strø over resten av nøttene.
Stekes på nest nederste rille i ca. 18 minutter.
Kokoskaramell
Bland alle ingrediensene i en kjele og kok opp. La blandingen koke i 25 minutter på høy varme, mens du rører fra tid til annen. Pass på at blandingen ikke brenner i bunnen.
Bruk enden på en sleiv eller et annet redskap med rund tupp og lag en grop i midten av muffinsen. Bruk enten en sprøytepose eller bruk en ts til å fylle hullet med kokoskaramell.
La kokoskaramellen stive før du forsyner deg. Dette tar en times tid eller to. Legg én pekannøtt over karamellen. Strø gjerne litt flaksalt over muffinsen før servering.