Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo cæsarsalat

OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO CÆSARSALAT

Allergener: Egg, Melk
Tid: 30 minutter
Porsjoner: 2 porsjoner
Kalorier: 764kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

Cæsarsalat

Krutonger

  • 4 skiver lavkarbo loff evt. et annet lavkarbo brød
  • Meierismør
  • Olivenolje
  • Salt og pepper
  • Tørkede urter etter eget ønske
  • 2 fedd hvitløk

Fremgangsmåte

Cæsarsalat

  • Skjær kyllingfileten i lange strimler. Krydres med salt og pepper. Stekes i stekepanne med meierismør. Stek bacon i samme stekepanne.
  • Legg kjøttet til sides, slik at du kan lage krutonger i samme stekepanne, uten å vaske den. Skjær brødet i terninger. Stek i en blanding av meierismør og olivenolje. Skjær hvitløken i skiver og legg dette i stekepannen med brødet. Strø over salt, pepper og urter. Stekes til brødet får stekeskorpe.
  • Riv hjertesalaten i grove biter og legg dette på fat. Legg over kylling, bacon, lavkarbo krutonger, skivet eller raspet parmesan og topp salaten med cæsardressing.

Næringsinnhold

Kalorier: 764kcal | Karbohydrater: 3g | Protein: 52g | Fett: 54g